Dilek Pastaneleri yaklaşık yarım asrı aşan tecrübesiyle, hijyenik ortam ve koşullarda üretilen gerçek lezzetleri ürün kalitesinden ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılayacak şekilde pastane, kafe & restaurant olarak ortaya konan yeni hizmet konsepti çerçevesinde 14 şube ile İstanbul’ un elit semtlerinde hizmet vermektedir.
Dilek Pastaneleri üretim ve hizmet aşamalarında ileri teknoloji kullanılarak geliştirilen tesis ve üretim yapısıyla 2008 yılından itibaren UFRAD derneğine üye olarak çalışmaktadır.
Kadrosunda yer alan deneyimli ve profesyonel ekibiyle her gün pasta, börek, baklava, sütlü tatlı, kurabiye, çikolata gibi ürünler en ileri üretim ve teknikleriyle üretilip frigofirik araçlarla soğuk zincir akışını kırmadan tüketiciye ulaştırılmaktadır.
En geniş ürün yelpazesini oluşturmayı hedefleyen yapısıyla üretim tesislerinde başta 60 çeşit sütlü tatlı ve baklava olmak üzere 50 çeşit yaş pasta ve 120’ ye yakın unlu mamul üretilmektedir. Ürün çeşitliliği pazar şube sayısı, üretim hacmi, yeni yatırımlar ve personel alımlarıyla sürekli artmaktadır.
Ürün çeşitliliği yanında üretim kalitesi de artık bir marka olan Dilek güvencesiyle tüketiciye sunulmaktadır. Dilek Pastanesi ürünlerinde kesinlikle hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Tüm ürünler doğal ve Türk insanının damak tadına uygun üretilmektedir. Bu durum tüketici memnuniyetinin en üst düzeyde karşılanması hedefinde öncelikler arasında yer almaktadır. Neticede tüketiciler Dilek ürünlerini daha çok tercih etmektedirler. Elde edilen bu güven ve memnuniyet neticesinde her sene % 40 – 50 arasında büyüme kaydedilmektedir.
Bayilik veren firmalar içinde kendini gösteren Dilek pastaneleri, Son çalışmalar neticesinde oluşturulan yeni ekip ve üretim bandı sayesinde özellikle pasta üretiminde çeşitliliğin arttırılması hedeflenmektedir. Pastalar genellikle çilekli, frambuazlı, böğürtlenli, vişneli, karışık meyveli, krokanlı, çikolatalı, karamelli, kestaneli, fıstıklı olmak üzere üretilirken kullanılan malzemeler mevsimlere göre de değişiklik gösterebilmektedir. Tüm bu çeşitliliğin yanında müşteri talebine yönelik olmak üzere istenilen şekilde ve malzeme ile de üretim gerçekleştirilmektedir. Doğum günü, nişan-düğün gibi özel zamanlarda verilen siparişlerde 50 porsiyonu aşan miktarlarda ise farklı bir pasta içi veya ürünün yapılması da talep edilebilmektedir.
Türkiye’ de ilk defa ortaya konan pastane, kafe & restaurant hizmet konsepti ve uyguladığı ileri seviye kalite politikasıyla Dilek Pastaneleri ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da bir marka olmak hedefine sürekli yükselen başarı grafiği ve hizmet anlayışına bağlı olmak üzere emin adımlarla ilerlemektedir
Dilek Pastaneleri üretim ve hizmet aşamalarında ileri teknoloji kullanılarak geliştirilen tesis ve üretim yapısıyla 2008 yılından itibaren UFRAD derneğine üye olarak çalışmaktadır.
Kadrosunda yer alan deneyimli ve profesyonel ekibiyle her gün pasta, börek, baklava, sütlü tatlı, kurabiye, çikolata gibi ürünler en ileri üretim ve teknikleriyle üretilip frigofirik araçlarla soğuk zincir akışını kırmadan tüketiciye ulaştırılmaktadır.
En geniş ürün yelpazesini oluşturmayı hedefleyen yapısıyla üretim tesislerinde başta 60 çeşit sütlü tatlı ve baklava olmak üzere 50 çeşit yaş pasta ve 120’ ye yakın unlu mamul üretilmektedir. Ürün çeşitliliği pazar şube sayısı, üretim hacmi, yeni yatırımlar ve personel alımlarıyla sürekli artmaktadır.
Ürün çeşitliliği yanında üretim kalitesi de artık bir marka olan Dilek güvencesiyle tüketiciye sunulmaktadır. Dilek Pastanesi ürünlerinde kesinlikle hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Tüm ürünler doğal ve Türk insanının damak tadına uygun üretilmektedir. Bu durum tüketici memnuniyetinin en üst düzeyde karşılanması hedefinde öncelikler arasında yer almaktadır. Neticede tüketiciler Dilek ürünlerini daha çok tercih etmektedirler. Elde edilen bu güven ve memnuniyet neticesinde her sene % 40 – 50 arasında büyüme kaydedilmektedir.
Bayilik veren firmalar içinde kendini gösteren Dilek pastaneleri, Son çalışmalar neticesinde oluşturulan yeni ekip ve üretim bandı sayesinde özellikle pasta üretiminde çeşitliliğin arttırılması hedeflenmektedir. Pastalar genellikle çilekli, frambuazlı, böğürtlenli, vişneli, karışık meyveli, krokanlı, çikolatalı, karamelli, kestaneli, fıstıklı olmak üzere üretilirken kullanılan malzemeler mevsimlere göre de değişiklik gösterebilmektedir. Tüm bu çeşitliliğin yanında müşteri talebine yönelik olmak üzere istenilen şekilde ve malzeme ile de üretim gerçekleştirilmektedir. Doğum günü, nişan-düğün gibi özel zamanlarda verilen siparişlerde 50 porsiyonu aşan miktarlarda ise farklı bir pasta içi veya ürünün yapılması da talep edilebilmektedir.
Türkiye’ de ilk defa ortaya konan pastane, kafe & restaurant hizmet konsepti ve uyguladığı ileri seviye kalite politikasıyla Dilek Pastaneleri ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da bir marka olmak hedefine sürekli yükselen başarı grafiği ve hizmet anlayışına bağlı olmak üzere emin adımlarla ilerlemektedir
Yorumlar
Yorum Gönder